Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Για Το Προεδρικό Διάταγμα Προστασίας Του Υμηττού Από Το Κίνημα Αλλαγής

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Για Το Προεδρικό Διάταγμα Προστασίας Του Υμηττού Από Το Κίνημα Αλλαγής

Παρέμβαση με αφορμή τα όσα προβλέπονται στη ΣΜΠΕ (Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για την προστασία του Υμηττού πραγματοποιήσε το Κίνημα Αλλαγής.

Σε ανακοίνωση του, ο τομέας περιβάλλοντος του κόμματος κάνει λόγο για «οικολογικό κατήφορο» από την πλευρά της κυβέρνησης, καλώντας την «να ξεκαθαρίσει με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν κρύβει κανένα μυστικό για το μέλλον του ιστορικού βουνού και των όμορων Δήμων».

Αιχμές Για Το ΚΥΤ

Από τις αχιμές του ΚΙΝΑΛ δεν έλλειπε και η πρόβλεψη για την αναβάθμιση του ΚΥΤ, με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Προθέσεις όπως η εκ νέου «ζωνοποίηση» της περιοχής προστασίας και η αναβάθμιση ισχύος του Κέντρου Υψηλής Τάσης-ΚΥΤ Αργυρούπολης, αφήνοντας μάλιστα «θολό» το ενδεχόμενο υπογειοποίησης, δημιουργούν εύλογες ανησυχίες».

Υπενθυμίζεται πως τη αναβάθμιση του ΚΥΤ έχει συνδεθεί και με την υπόθεση δημιουργίας διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου στην συγκεκριμένη έκταση, με τον Δήμαρχο Αλίμου να δηλώνει πρόσφατα πως «το αναβαθμισμένο ΚΥΤ δεν είναι επιβλαβές για την υγεία των κατοίκων της περιοχής»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ