Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: «Γαλάζια» Συνάθροιση Χωρίς Μέτρα Προστασίας

Την ώρα που αυστηροποιούνται τα μέτρα πρόληψης από την κυβέρνηση.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: «Γαλάζια» Συνάθροιση Χωρίς Μέτρα Προστασίας

Χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες συνάντηση νεοδημοκρατών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου, έδωσαν το παρόν ο εκπρόσωπος τύπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος κ. Στάθης Ευσταθόπουλος, μέλη του κόμματος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης.

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία, παρά την έξαρση των κρουσμάτων στην Αττική, τα «γαλάζια» στελέχη, όχι μόνο δεν φορούσαν μάσκα στον εσωτερικό χώρο που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, αλλά δεν κρατήθηκαν ούτε οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, όπως επιτάσσουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα «γαλάζια» στελέχη φαίνεται πως αγνόησαν τα ολοένα και πιο αυστηρά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ