Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ένας Ηλιουπολίτης Κουρέας, Με Ευρωπαϊκή Καριέρα Στη Heavy Metal Σκηνή

Ο Ηλιουπολίτης Νεκτάριος Σανταμούρης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένας Ηλιουπολίτης Κουρέας, Με Ευρωπαϊκή Καριέρα Στη Heavy Metal Σκηνή

Το πρωί κουρέας, το βράδυ rockstar της heavy metal σκηνής. Mόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος τον Νεκτάριο Σανταμούρη, έναν νεαρό Ηλιουπολίτη κουρέα, ο οποίος μεσουρανεί στον χώρο της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής Ηeavy Metal σκηνής.

Ο Νεκτάριος Σανταμούρης διατηρεί ένα εξαιρετικής ποιότητας barbershop στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, συνεχίζοντας την παράδοση 3 γενιών της οικογένειας του, καθώς το πάλαι ποτέ μπαρμπέρικο του παππού του, πέρασε στον πατέρα του και σήμερα το έχει αναλάβει – και εκσυγχρονίσει- ο ίδιος. Η αγάπη του για τη heavy metal, ωστόσο, τον βγάζει από τους 4 τοίχους του barbreshop και τον στέλνει…studio.

diviner1946 Ένας Ηλιουπολίτης Κουρέας, Με Ευρωπαϊκή Καριέρα Στη Heavy Metal Σκηνή

Στο “Champions League” της Ηeavy Metal

Μαζί με 4 φίλους, δημιούργησαν -πριν σχεδόν 9 χρόνια- το συγκρότημα «Tidal Dreams», το οποίο έως σήμερα μετρά 3 δίσκους (PrevisorOnce Upon a TideAccess Denied) και ευρωπαϊκές «περγαμηνές». Το 2016 οι «Tidal Dreams» εμφανίστηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ heavy metal, το Wacken Open Air, όπου ο Νεκτάριος ξεχώρισε για τις φωνητικές του ικανότητες και την σκηνική του παρουσία. Αποκορύφωμα της μέχρι τώρα πορείας τους είναι το intro που έκαναν στους Iced Earth πριν ένα χρόνο, στην εμφάνιση του γνωστού συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωνητικές ικανότητες του Νεκτάριου στο Wacken, στο τραγούδι “Argonauts”, του οποίου τους στίχους και τη μουσική έγραψε ο ίδιος σε συνεργασία με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Πάρη Βαλαδάκη.

YouTube video

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ