Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μαχόμενη Ηλιούπολη: «Εγκληματική Η Κατάργηση Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μαχόμενη Ηλιούπολη: «Εγκληματική Η Κατάργηση Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης»

Πυρά προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη», με αφορμή την αποκλειστική μετατροπή του τοπικού κέντρου υγείας σε κέντρο εμβολιασμού.

Η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Πέτρο Μανιάτη, στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για «εγκληματική για τη δημόσια υγεία και καταστροφική για τις ζωές μας πολιτική εκ μέρους της κυβέρνησης», καλώντας τους κατοίκους της Ηλιούπολης να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο υγείας την Τετάρτη 3/2/2021 και ώρα 13:00.

«Με μια προκλητική απόφαση κυβέρνηση και Υπουργείο Υγείας κατήργησαν ουσιαστικά το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης (πρώην ΙΚΑ) μετατρέποντάς το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμών. Όλα τα ραντεβού ακυρώθηκαν, νέα δεν κλείνονται και οι κάτοικοι της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών είναι υποχρεωμένοι ή να τρέχουν σε άλλους δήμους (εν μέσω πανδημίας!) ή να καταφύγουν στην ιδιωτική υγεία (νέα κυβερνητική πριμοδότηση), πληρώνοντας ακριβά σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας. Πρόκειται για μία απόφαση που κτυπά βάναυσα το δικαίωμα στη δημόσια περίθαλψη, προκαλεί τεράστια ταλαιπωρία, βάζει ζωές σε κίνδυνο!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ