Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δυνατό «Μπάσιμο» Του Δήμου Ηλιούπολης Στην Ηλεκτροκίνηση

Ο Δήμος σχεδιάζει την ενίσχυση του στόλου του με νέα «πράσινα» οχήματα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυνατό «Μπάσιμο» Του Δήμου Ηλιούπολης Στην Ηλεκτροκίνηση

Σχέδια για δυναμική ένταξη της πόλης στην ηλεκτροκίνηση φαίνεται πως ετοιμάζει η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης, κάνοντας ένα ακόμα τολμηρό βήμα προς την κατεύθυνση της πράσινης τοπικής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δήμος σχεδιάζει προσεκτικά την προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων για την ενίσχυση του στόλου του, σε μια προσπάθεια μείωσης των ρύπων και της μετάβασης στην νέα «πράσινη εποχή». Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δοκιμαστεί πληθώρα ηλεκτρικών οχημάτων, διαφόρων τύπων από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ενώ ο σχετικός διαγωνισμός δρομολογείται για το τέλος του έτους. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Δήμου για τη δημιουργία 78 σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ηλιούπολη.

Χαρακτηριστικό είναι πως χθες (2/2/201) ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας Σταύρο Γεωργάκη οδήγησαν στην κεντρική πλατεία ένα ηλεκτρικό όχημα, παρόμοιο με αυτά που σκοπεύει να προμηθευτεί ο Δήμος. Πρόκειται για την πρώτη πρωτοβουλία του κ. Γεωργάκη ως αντιδήμαρχου, ο οποίος επιχειρεί να βάλει γερά θεμέλια για την αειφόρο ανάπτυξη και την πράσινη μετάβαση στον Δήμο Ηλιούπολης.

Μάλιστα, το μικρό ηλεκτρικό όχημα προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών περαστικών, οι οποίοι άνοιξαν κουβέντα με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Τάσο Παναγιώταρη και έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την «στροφή» που ετοιμάζει ο Δήμος, αποδίδοντας τα εύσημα στη δημοτική αρχή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ