Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Νέα Οχήματα Στον Τομέα Καθαριότητας Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχονται Νέα Οχήματα Στον Τομέα Καθαριότητας Του Δήμου Ηλιούπολης

Την ενίσχυση του στόλου των δημοτικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της καθαριότητας ανακοίνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για χρηματοδότηση του προγράμματος «Φιλόδημος 2», ύψους 1,35 εκατομμυρίων ευρώ, που εγκρίθηκε για τον Δήμο Ηλιούπολης και η οποία προορίζεται για την προμήθεια νέων απορριμματοφόρων και άλλων οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης «Τα οχήματα αυτά θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση λειτουργίας της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες».

340655430 138892018978884 1012772796925849104 n Έρχονται Νέα Οχήματα Στον Τομέα Καθαριότητας Του Δήμου Ηλιούπολης

Τι Οχήματα Θα Αγοράσει Ο Δήμος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος Ηλιούπολης θα προβει άμεσα στην αγορά 9 ειδικών οχημάτων καθαριότητας και συγκεκριμένα θα προμηθευτεί:

  • Έξι νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας χωρητικότητας 12 m3 x 2 οχήματα, 10 m3 x 1 όχημα και 6 m3 x 3 οχήματα, αντίστοιχα.
  • Ένα Πλυντήριο κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας νερού 4.000 λίτρων.
  • Έναν ελκυστήρα (τράκτορα) τύπου 6X4.
  • Ένα ημιρυμουλκούμενο, απορριμματοκιβώτιο με αυτόνομο σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων άνω φόρτωσης χωρητικότητας 56 m3.

Όλα τα παραπάνω είχαν εξαγγελθεί επί αντιδημαρχίας Γιάννη Αντζινά στην καθαριότητα του Δήμου, ο οποίος είχε προαναγγείλει την αναβάθμιση του δημοτικού στόλου μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ