Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Νέα «Mini» Απορριμματοφόρα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχονται Νέα «Mini» Απορριμματοφόρα Στην Ηλιούπολη

Οριστικό τέλος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μεγάλα απορριματοφόρα να συλλέξουν κάδους από μικρά στενά της πόλης βάζει ο Δήμος Ηλιούπολης με την προμήθεια νέων μικρών, ευέλικτων οχημάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά, ο Δήμος σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» την αγορά νέων, μικρών απορριμματοφόρων 6 κυβικών προκειμένου να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τα συνεργεία του Δήμου.

Περιοχές όπως αυτή της Αγίας Μαρίνας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα μεγάλα απορριμματοφόρα του Δήμου, καθώς οι στενοί δρόμοι εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων. Καθημερινά, αρκετά στενά της περιοχής αναστατώνονται από τις κόρνες που τους καλούν να μετακινήσουν τα ΙΧ τους προκειμένου να περάσει το όχημα του Δήμου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχει γίνει αποκομιδή σε ορισμένα σημεία λόγω περιορισμένης προσβασιμότητας.

Η προμήθεια των νέων οχημάτων αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα σε ένα χρονίζον πρόβλημα της περιοχής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ