Facebook Pixel

Δημοτικα

Ο Γνωστός Ράπερ “Βο” Yποψήφιος Με Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Γνωστός Ράπερ “Βο” Yποψήφιος Με Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στην Ηλιούπολη

Έναν πασίγνωστο καλλιτέχνη από την ελληνική Ραπ σκηνή ενέταξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στην παράταξή του ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Λόγος για τον “Bo” ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Δήμαρχο με ανάρτησή του στο Facebook. Πρόκειται για μια πάρα πολύ δυνατή «προσθήκη» στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου, με τον διάσημο τραγουδιστή να αριθμεί χιλιάδες θαυμαστές ανά την Ελλάδα.

To Bιογραφικό Του

Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Bo, είναι Έλληνας ράπερ. Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και κατοικεί από το 1996 στην Ηλιούπολη. Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία. Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin’ Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ο Bo στη συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους. Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD που περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip – hop, Oriental και Ροκ στοιχεία. Από το 2006-2009 συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί άλλοι. Συνεργάστηκε, επίσης, με τον ράπερ Coolio και με την Άννα Βίσση, ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.
Από το 2010 έως σήμερα συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan, ενώ έχει κάνει πολλές ακόμη συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, καθώς και πολλές περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ