Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προσπάθεια Αναβάθμισης Στην Καθαριότητα Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Νέοι κάδοι και νέα mini απορριμματοφόρα θα δώσουν λύσεις στο ζήτημα της καθαριότητας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προσπάθεια Αναβάθμισης Στην Καθαριότητα Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δύο σημαντικές κινήσεις με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες σχεδιάζει ο Δήμος Ηλιούπολης. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών, η διοίκηση του Δήμου θα προβεί σύντομα στην προμήθεια νέων κάδων και σε ανανέωση του στόλου των οχημάτων καθαριότητας.

530 Νέοι Κάδοι Σε Όλη Την Πόλη

Σύμφωνα με το έγγραφο της διακήρυξης του διαγωνισμού που αναρτήθηκε στη διαύγεια, η δημοτική αρχή σχεδιάζει την προμήθεια 530 νέων κάδων απορριμμάτων, προς αντικατάσταση των παλαιών, οι οποίοι στην πλειονότητα τους χρήζουν απόσυρσης και επισκευής. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τους όρους της διακήρυξης, η προμήθεια περιλαμβάνει 500 πλαστικούς και 30 μεταλλικούς κάδους των οποίων το συνολικό κόστος ανέρχεται στις 135.000 ευρώ.

Η προμήθεια αυτή έρχεται να προστεθεί στους 270 κάδους που έχουν ήδη τοποθετηθεί στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Νέα, «Έξυπνα», Μικρά Απορριμματοφόρα

Εκτός από την αγορά νέων κάδων απορριμμάτων, η υπηρεσία καθαριότητας σχεδιάζει και την αγορά νέων μικρών απορριμματοφόρων 6 κυβικών, προκειμένου να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τα συνεργεία του Δήμου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά, ο Δήμος σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» την αγορά νέων, μικρών απορριμματοφόρων, προκειμένου να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τα συνεργεία του Δήμου σε στενούς δρόμους, με περιορισμένη προσβασιμότητα μεγάλων οχημάτων.

Περιοχές όπως αυτή της Αγίας Μαρίνας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα μεγάλα απορριμματοφόρα του Δήμου, καθώς οι στενοί δρόμοι εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων.

Η προμήθεια των νέων οχημάτων αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα σε ένα χρονίζον πρόβλημα της περιοχής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ