Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Με σύνθημα την «επανεκκίνηση» ολοκλήρωσε το συνέδριο της η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», παρουσία φίλων και υποστηρικτών της.

Περίπου 120 άτομα συγκεντρώθηκαν στο συνέδριο που διεξήχθη στο δημοτικό αναψυκτήριο και στο οποίο σκιαγραφήθηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης, δύο χρόνια πριν τις εκλογές του 2023. Η παράταξη εμφανίστηκε με ανανεωμένο λογότυπο, καθώς πέρα από την προσθήκη χρωμάτων το όνομα του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου αντικαταστάθηκε από αυτό του νέου προέδρου και υποψήφιου Δημάρχου, Στάθη Ψυρρόπουλου.

psirropoulos 03 Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Μούδιασμα Για Τις Αποχωρήσεις

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις για τους δημοτικούς συμβούλους που αποχώρησαν από την παράταξη, με τον κ. Ψυρρόπουλο να κάνει λόγο για «προδιαγεγραμμένη εξέλιξη», κατηγορώντας ανοικτά τους αιρετούς που εξελέγησαν με την παράταξη και πήραν στη συνέχεια θέσεις στη διοίκηση Χατζηδάκη.

Το κλίμα ήταν αρκετά μουδιασμένο στα «πηγαδάκια», καθώς οι τελευταίες αποχωρήσεις από την παράταξη ήταν ηχηρές και με σαφείς αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη διαδοχή της ηγεσίας, ενώ κανείς από τους αποχωρήσαντες δεν προσχώρησε στην παράταξη του Δημάρχου.

Θέμα συζήτησης στάθηκε και η απουσία του δημοτικού συμβούλου της παράταξης κ. Κωστή Παπαδόπουλου, με αρκετούς να σχολιάζουν πως η απουσία του ενδεχομένως να είναι προάγγελος νέας αποχώρησης.

psirropoulos 06 Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Ολομέτωπη Επίθεση Κατά Της Διοίκησης

Κοινός τόπος όλων των τοποθετήσεων ήταν σκληρή κριτική στα έργα της δημοτικής αρχής. «Κυκλοφορώ στην πόλη και δεν ακούω κανέναν να λέει έστω μια καλή κουβέντα για τον Δημαρχο» τόνισε ο κ. Βαλασσόπουλος, προσθέτωντας «Η Ηλιούπολη έχει έναν Δήμαρχο που όχι μόνο πήρε την εξουσία διασπώντας την παράταξη μας, αλλά που δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα σε επίπεδο έργου και προσφοράς στην πόλη».

Ευθείες βολές εξαπέλυσε και ο πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην Δημάρχου κ. Παπαγεωργίου, εγκαλώντας τον Δήμαρχο για πολιτική ανεπάρκεια και κατηγορώντας τον πως «επί των ημερών του έχουν αφεθεί στην τύχη τους όλα τα μεγάλα έργα όπως το μετρό και η αστική σήραγγα».

Και ο κ. Ψυρρόπουλος από τη μεριά του κατηγόρησε τη διοίκηση για ολιγωρία και αδράνεια, αναφέροντας χαρακτηριστικα πως «έχει μηδενικό αποτύπωμα στην πόλη».

Τέλος, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της γειτονικής Αργυρούπολης κ. Τσαρπαλής, κατά την τοποθέτηση του κατηγόρησε τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη για τη στάση του απέναντι στο ΚΥΤ Ηλιούπολης, αναφέροντας πως προσπαθεί να υποβαθμίσει όσα έχουν καταφέρει οι δύο Δήμοι εδώ και δεκαετίες.

psirropoulos 07 Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»
psirropoulos 01 Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»
Ο πρόεδρος της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» και υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος
psirropoulos 04 Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»
psirropoulos 02 Σύνθημα «Επανεκκίνηση» Στο Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης και πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης, Γιάννης Τσαρπαλής

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ