Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ένοπλη Ληστεία Από Συμμορία Ανηλίκων Στην Ηλιούπολη – Τραυμάτισαν 2 Παιδιά (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένοπλη Ληστεία Από Συμμορία Ανηλίκων Στην Ηλιούπολη – Τραυμάτισαν 2 Παιδιά (VIDEO)

Νέο περιστατικό ακραίας παραβατικότητας σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή «Χαλικάκι» στην Αγία Μαρίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκε τόσο λεκτικά, όσο και με χρήση βίας σε 3 ανήλικους, με σκοπό να τους ληστέψουν, τραυματίζοντας μάλιστα 2 από τα παιδιά. Μετά από καταγγελία, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τρεις εκ των δραστών, με τους υπόλοιπους 7 να διαφεύγουν της σύλληψης.

Όπως είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews.gr χθες, οι συλληφθέντες προσήχθησαν στο Α.Τ Ηλιούπολης και νωρίς το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων, συμμορίες ανηλίκων 15-17 χρονών επιτίθενται συχνά σε παιδιά μικρότερης ηλικίας με σκοπό να τους αφαιρέσουν κινητά και χρήματα, με παρόμοια περιστατικά να έχουν συμβεί και στο παρελθόν στο πάρκο Χαλικάκι. Η αντίδραση των περιοίκων, τότε, είχε προκαλέσει την παρέμβαση της Αστυνομίας και την αύξηση της αστυνόμευσης, ωστόσο τα φαινόμενα βίας φαίνεται πως βρίσκονται ξανά σε όξυνση.

Οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

YouTube video

Πριν λίγους μήνες, η εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ είχε μιλήσει με μέλη των τοπικών συμμοριών ανηλίκων στην Ηλιούπολη, με τα όσα είπαν στην κάμερα να είναι αποκαλυπτικά της δράσης τους.

YouTube video

Υπενθυμίζεται πως στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου είχε φέρει το θέμα της παραβατικότητας στο δημοτικό συμβούλιο, με τη δημοτική αρχή να απαντά πως οι βραδινές περιπολίες από εταιρείες security συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ