Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διαμαρτυρία Γονέων Για Την Αυξανόμενη Παραβατικότητα Στο Πάρκο Χαλικάκι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαμαρτυρία Γονέων Για Την Αυξανόμενη Παραβατικότητα Στο Πάρκο Χαλικάκι

Τον προβληματισμό τους και τη δυσαρέσκεια τους για την αύξηση των περιστατικών παραβατικότητας στο πάρκο «Χαλικάκι» στην Ηλιούπολη εκφράζουν με επιστολή γονείς και κηδεμόνες παιδιών που συχνάζουν και ψυχαγωγούνται στο συγκεκριμένο σημείο.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί 3 περιστατικά κλοπής και βίας κατά ανηλίκων με την απειλή μαχαιριού, με συμμορίες ανηλίκων να αποσπούν κινητά από ανυποψίαστους μαθητές που βρίσκονται στο σημείο με την παρέα τους. Επίσης, παρατηρούνται σε καθημερινή βάση φθορές στα ελαστικά των αυτοκινήτων γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και δυσαρέσκεια στους περιοίκους.

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή» αναφέρουν οι γονείς των μαθητών, συμπληρώνοντας: «Σε επικοινωνία που είχαμε με το τμήμα Ηλιούπολης μας ενημέρωσαν πως λόγω έλλειψης προσωπικού αδυνατούν να παρέμβουν και ως υπεύθυνους μας υπέδειξαν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ».

Οι γονείς θα συγκεντρωθούν αύριο Τετάρτη 19/5 και ώρα 19:00 στο πάρκο για να συζητήσουν για το ζήτημα της ασφάλειας της περιοχής, ενώ έχουν ήδη καταθέσει μια σειρά αιτημάτων προς τον Δήμο και τις αρμόδιες αρχές όπως τη φύλαξη του Πάρκου από δημοτικό φύλακα, την άμεση ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος, την σύλληψη των δραστών και την καλύτερη αστυνόμευση του πάρκου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ