Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Hλιούπολη: Δωρεάν Rapid Tests Σε Επιχειρηματίες Και Ελεύθερους Επαγγελματίες

Mια πρωτοβουλία του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Hλιούπολη: Δωρεάν Rapid Tests Σε Επιχειρηματίες Και Ελεύθερους Επαγγελματίες

Την δωρεάν διεξαγωγή rapid test σε όλους τους εργαζόμενους των τοπικών επιχειρήσεων στην Ηλιούπολη ανακοίνωσαν από κοινού το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας, αλλα πρωτίστως την έγκαιρη ανίχνευση ενδεχόμενων κρουσμάτων μεταξύ των εργαζομένων στις επιχειρήσεις και των μελών των οικογενειών τους. Έτσι, όλοι οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης μπορούν να επωφεληθούν από την δράση αυτή καθώς επίσης οι εργαζόμενοι και τα μέλη της οικογενείας τους.

Στην σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, «www.eea.gr» υπάρχει ειδική πλατφόρμα για την επιλογή ενός από τα τέσσερα σημεία της Αττικής όπου υπάρχουν οι κινητές μονάδες στις οποίες θα παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση.

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ