Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Δεν Είναι Ανεκτή Η Παραβατικότητα Στο Χαλικάκι»

Aνάρτηση από τον Δήμαρχο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Δεν Είναι Ανεκτή Η Παραβατικότητα Στο Χαλικάκι»

Την λήψη πρωτοβουλιών για την άμβλυνση των φαινομένων παραβατικότητας στο πάρκο «Χαλικάκι» προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκεια του για τα περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στο σημείο.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί 3 περιστατικά κλοπής και βίας κατά ανηλίκων με την απειλή μαχαιριού, με συμμορίες ανηλίκων να αποσπούν κινητά από ανυποψίαστους μαθητές που βρίσκονται στο σημείο με την παρέα τους. Επίσης, παρατηρούνται σε καθημερινή βάση φθορές στα ελαστικά των αυτοκινήτων γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και δυσαρέσκεια στους περιοίκους.

«Δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανεκτά – από κανέναν μας στην πόλη – τα απαράδεκτα περιστατικά παραβατικότητας και ιδιαίτερα τα πρόσφατα συμβάντα κλοπών στην περιοχή του «Χαλικάκι», με στόχο μάλιστα ανήλικα παιδιά.», αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος και συμπληρώνει: «Συνεχίζουμε και εντείνουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων αυτών φαινομένων, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την Ασφάλεια, με σχεδιασμό ειδικών επιχειρήσεων για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και την ασφάλεια του πολίτη.

Ο Δήμαρχος τονίζει πως η δημοτική αρχή παρακολουθεί προσεκτικά τις ανησυχίες των γονέων, στεκεται στο πλευρό όλων των πολιτών, επαγρυπνεί, σχεδιάζει και δρα προσεκτικά και μεθοδικά.

Η ανάρτηση αυτή του Γιώργου Χατζηδάκη έρχεται μετά την επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων και γονέων της περιοχής, με την οποία ζητούν μέτρα φύλαξης και καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ