Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ζημιές Mικρής Κλίμακας Στο 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης Κατά Τη Διάρκεια Κατάληψης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ζημιές Mικρής Κλίμακας Στο 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης Κατά Τη Διάρκεια Κατάληψης

Μικροζημιές στις εγκαταστάσεις του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάληψης που έληξε χθες το απόγευμα.

Γονείς μαθητών σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου έδωσαν τέλος στη κατάληψη αφαιρώντας τις αλυσίδες και τα λουκέτα που είχε τοποθετήσει στην κεντρική είσοδο του σχολείου ομάδα μαθητών και εξωσχολικών, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία για να καταγράψει τους βανδαλισμούς, ωστόσο σύμφωνα με τους γονείς ουδέποτε ήρθε περιπολικό.

«Περιμέναμε μεγαλύτερη βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς», αναφέρει γονέας στο ilioupolinews, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για την απουσία της στήριξης των θεσμικών φορέων στο άνοιγμα του σχολείου.

Σύμφωνα με την υποδιευθύντρια, σήμερα, πρώτη ημέρα μετά το τέλος της κατάληψης τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στο σχολείο για να αποκαταστήσουν τις μικροζημιές.

Τι Δήλωσε Ο Δ/ντης Του Σχολείου

«Οι εκπαιδευτικοί του 7 Γυμνασίου Ηλιούπολης αγωνιστηκαν πολύ σκληρά τα τελευταία έτη να βελτιώσουν το σχολείο και να αντιμετωπίσουν κάθε λογής κίνδυνο, απέναντι στο φόβο της προστασίας των παιδιών, στις δυσκολίες της υλοποίησης των μαθημάτων εκπαίδευσης από απόσταση, να αποκτήσουν μοναδικό τεχνολογικό εξοπλισμό υπολογιστών σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, να κάνουν το σχολείο να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε σύγκριση. Στήριγμα μας ήταν οι υπηρεσίες του Δήμου, κυρίως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ακόμη περισσότερο οι μαθητές μας, και σήμερα, είμαστε στην αδύναμη θέση, χωρίς ουσιαστική υποστήριξη από καμία αρχή της εξουσίας, να αντιμετωπίσουμε τους εξωσχολικούς αγωνιστές πού ο αγώνας τους είναι μόνο να μην λειτουργεί η σχολική μονάδα, τώρα που έχουμε την ευκαιρία να διδάξουμε τα παιδιά μας μέσα από τις τάξεις, αλλά να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο. Τι νόημα έχει αυτός αγώνας, κανενας δεν βγάζει λογικό συμπέρασμα. Αγωνίζονται οργανωμένα και συστηματικά γιατί δεν τους αρέσουν τα διαγωνίσματα και τα τεστ μέσα από webex είτε e-class λόγω της δυσκολίας περιορισμού χρόνου που υπάρχει, αλλά κλείνουν το σχολείο όταν γίνεται δια ζώσης, ώστε να γίνονται τα μαθήματα πάλι όπως πριν το Πάσχα!. Δεν έχει μπει κανένας στο σχολείο χωρίς να φέρει επιβεβαιωμένο έγγραφο self test, είτε λέγεται εκπαιδευτικός, είτε μαθητής, που είναι ένα μέτρο προστασίας από την πανδημία, όλοι φορούν μάσκες και προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε την εξάπλωση κρουσμάτων στο σχολείο μας, αλλά οι αγωνιστές αγωνίζονται και με την παρουσία τους έξω από το σχολείο για την άριστη εξάπλωση της πανδημίας, της καταστροφής της περιουσίας του Δήμου και την υποστήριξη της παραβατικότητας. Εμείς συνεχίζουμε την εκπαίδευση, με κάθε πρόσφορο τρόπο, και καλό θα ήταν οι αγωνιστές να θυμηθούν τους δικούς τους καθηγητές και δασκάλους την εποχή που πάσχιζαν να τους μορφώσουν όταν ήταν παιδιά. Ο Δντης του σχολείου», δηλώνει ο γυμνασιάρχης κ. Ιωάννης Καρράς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ