Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Εγκαίνια Στις 18 Ιουνίου Για Τo Εκλογικό Κέντρο Της Παράταξης Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εγκαίνια Στις 18 Ιουνίου Για Τo Εκλογικό Κέντρο Της Παράταξης Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Τα νέα τους γραφεία θα εγκαινιάσουν στις 18 Ιουνίου τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Τα γραφεία της παράταξης βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στην πλατεία ανεξαρτησίας, με τον Δημήτρη Ευαγγέλου να είναι ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος που εγκαινιάζει γραφεία στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς η «παράδοση» θέλει τις παρατάξεις να ανοίγουν γραφεία στο κέντρο της πόλης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα στελέχη της παράταξης έχουν «σαρώσει» τις γειτονιές της πόλης συνομιλώντας με κατοίκους και καταγράφοντας προβλήματα, ενώ ένεκα της εκδήλωσης αναμένεται να κλιμακώσουν τις ενημερωτικές δράσεις και εκστρατείες σε όλη την πόλη.

Η παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» ξεκίνησε τις εργασίες της τον περασμένο Μάρτιο, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ενώ έχει ήδη 50 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι προέρχονται από την τοπική κοινωνία και διαθέτουν εξαιρετικά βιογραφικά από τον επαγγελματικό «στίβο».

Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00, πλατεία Ανεξαρτησίας 15.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ