Facebook Pixel

Δημοτικα

Στην Αγία Μαρίνα Το Προεκλογικό Κέντρο Της Παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Αγία Μαρίνα Το Προεκλογικό Κέντρο Της Παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Την απόφαση να να δημιουργήσει το προεκλογικό του κέντρο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» και οι συνεργάτες του, μετά από συσκέψεις αποφάσισαν να είναι οι πρώτοι που θα εγκαινιάσουν εκλογικό κέντρο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, της πολυπληθέστερης συνοικίας της Ηλιούπολης. Πρόκειται για μια κίνηση «συμβολισμού», καθώς διαχρονικά η Αγία Μαρίνα είναι μια περιοχή που βρίσκεται στο περιθώριο των παρεμβάσεων και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευαγγέλου αναφέρει πως, «είναι επιλογή μας να δώσουμε σημασία στις γειτονιές της πόλης και στην καθημερινότητα των κατοίκων τους και η πολύπαθη γειτονιά Αγία Μαρίνα είναι μια περιοχή που χρειάζεται μέριμνα και αναβάθμιση. Θα είμαστε καθημερινά σε επαφή με τους πολίτες για να ακούμε τα προβλήματά τους τόσο στην Αγία Μαρίνα αλλά και σε κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης».

Το προεκλογικό κέντρο της παράταξης του Δημήτρη Ευαγγέλου θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της συνοικίας, επί της πλατείας Ανεξαρτησίας και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Μάϊου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ