Facebook Pixel

Δημοτικα

Μέθοδος Πόρτα-Πόρτα Και Βίντεο Στο TikTok Από Τον Στάθη Ψυρρόπουλο (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μέθοδος Πόρτα-Πόρτα Και Βίντεο Στο TikTok Από Τον Στάθη Ψυρρόπουλο (VIDEO)

Το δικό του μήνυμα στους Ηλιουπολίτες στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος με βίντεο που ανέβασε στο νέο του λογαριασμό στο TikTok.

O κ. Ψυρρόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν επικεντρωθεί στην μέθοδο «πόρτα-πόρτα» (door to door), χτυπώντας κουδούνια σπιτιών σε διάφορες συνοικίες της πόλης και συνομιλώντας με πολίτες, καταγράφοντας παράλληλα τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο TikTok, «διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας με επισκέψεις σε κάθε γειτονιά».

Η μέθοδος «πόρτα-πόρτα» είναι μια καινοτόμα προεκλογική στρατηγική, έχει τεράστια απήχηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αναγνωρισιμότητας ενόψει προεκλογικής περιόδου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

@stathispsiropoulos #ekloges2023 #stathispsiropoulos #ilioupoli #protailioupoli #tiktokgreece #εκλογες2023 #mazimetonstathi ♬ πρωτότυπος ήχος – Stathis Psiropoulos

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ