Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής Για Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: «Να Κάνουμε Μια Πόλη Που Να Είναι Υπερήφανη Για Το Πράσινό Της»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής Για Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: «Να Κάνουμε Μια Πόλη Που Να Είναι Υπερήφανη Για Το Πράσινό Της»

Μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος δημόσιευσε στα social media ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

«Τα θέματα του περιβάλλοντος πρέπει να είναι σε άμεση προτεραιότητα, όχι μόνο στην πόλη μας αλλά στη χώρα μας και στον κόσμο όλο. Η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί την αφοσίωση και την ανάληψη δράσης από κάθε άνθρωπο. Μόνο με τη συνεργασία όλων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το περιβάλλον», αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της δημοτικής αρχής στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

«Δυστυχώς, η αποτυχία της τρέχουσας διοίκησης του δήμου να προστατεύσει το περιβάλλον, η οποία γίνεται αισθητή ειδικά κατά τη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού, απαιτεί μια νέα στρατηγική για την πόλη μας σε θέματα περιβάλλοντος και πράσινου», αναφέρει ο κ. Αραμπατζής, προσθέτοντας πως η παράταξή του έχει συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάδειξη του πρασίνου στην πόλη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ