Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Να Νοικοκυρέψουμε Τον Τρόπο Που Λειτουργεί Ο Δήμος Ηλιούπολης – Έχουμε Σχέδιο» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Να Νοικοκυρέψουμε Τον Τρόπο Που Λειτουργεί Ο Δήμος Ηλιούπολης – Έχουμε Σχέδιο» (VIDEO)

Το πρώτο του προεκλογικό video δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου, δίνοντας το πρώτο του πολιτικό «στίγμα» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο κ. Ευαγγέλου, στο σύντομο βίντεο μιλάει τόσο για την εμπειρία του στον ιδιωτικό τομέα, αλλά κυρίως για την πορεία του στην πόλη και για τα προβλήματά της, τονίζοντας πως «γνωρίζει τις αγωνίες των συμπολιτών του» και πως «έχει συγκεκριμένο σχέδιο» για να τα λύσει.

YouTube video

Αναφέρει χαρακτηριστικά στο video ο κ. Ευαγγέλου:

Η Ηλιούπολη είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω από παιδί. Περπατάω καθημερινά στις γειτονιές της πόλης, γνωρίζω τα προβλήματα και μιλάω με ανθρώπους που γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες τους, τις αγωνίες τους και ξέρω πως θέλωουν μια καλύτερη πόλη.

Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά. Να έχουμε σχέδιο, οργάνωση και να νοικοκυρέψουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο δήμος. Και ξέρω πολύ καλά πως να το κάνω.Μετά από 35 χρόνια ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, αυτό που έχω μάθει είναι ότι η σκληρή δουλειά και η καλή ομάδα φέρνει πάντα αποτέλεσμα.

Σε όλη μου τη ζωή δημιουργώ στα ομάδες και πάντα διάλεγα τους καλύτερους, τόσο στην εργασία μου όσο και στον αθλητισμό. Οι η ανθρωποι της παράταξης είναι άνθρωποι της καθημερινότητας. Δεν προέρχονται από κομματικά γραφεία και ξέρουν πως να λύνουν προβλήματα, γιατί αυτό κάνουν σε όλους τους ζωή.

Αυτό που ζητάμε από τους Ηλιουπολίτες είναι να μας στηρίξουν, να έρθουν μαζί μας για να μεταμορφώσουμε την Ηλιούπολη από ένα δήμο του περιθωρίου σε δήμο πρωταγωνιστή .

Δείτε το βίντεο, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ