Facebook Pixel

Δημοτικα

Πρώτη Προεκλογική Εκδήλωση Για Την Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτη Προεκλογική Εκδήλωση Για Την Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Και επίσημα μπαίνουν σε προεκλογικούς ρυθμούς οι δημοτικές παρατάξεις της Ηλιούπολης, με την παράταξη του Δημάρχου να διοργανώνει την πρώτη του προεκλογική εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος έχει ήδη δεσμεύσει το ανοικτό, δημοτικό θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» για την Κυριακή 2 Ιουλίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος αναμένεται να προβεί σε επίδειξη πολιτικής ισχύος, ανακοινώνοντας πάνω από 80 υποψήφιους, σε μια εκδήλωση που αναμένεται να προσελκύσει πλήθος Ηλιουπολιτών.

Oι Φήμες Για Αλλαγή Ονομασίας Στην Παράταξη

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία να αλλαγή ονόματος στην παράταξη του Δημάρχου (Ηλιουπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ), προκειμένου να υπάρξει ανανέωση λίγο πριν την κάλπη. Το σενάριο αυτό, ωστόσο, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε στελέχη της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα σε αντιδημάρχους που προέρχονται από τη συνεργαζόμενη παράταξη «ΕΝΑΚ». Πρόσφατα ο επικεφαλής του συνδιοικούντος «ΕΝΑΚ» κ. Πανταζόπουλος εξέφρασε δημόσια τις ενστάσεις του για την πιθανή αλλαγή ονομασίας. Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος αλλά και ο γραμματέας του ΕΝΑΚ Γιώργος Μπενάς, ο οποίος μάλιστα πριν λίγες ώρες άφησε δημόσια αιχμές κατά της δημοτικής αρχής για την αφαίρεση του ονόματος της παράταξης του από την ονομασία της συμπαράταξης σε επίσημο έγγραφο του Δήμου.

image 1 Πρώτη Προεκλογική Εκδήλωση Για Την Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ