Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημόσια Συγγνώμη Από Τον Σταύρο Γεωργάκη: «Φέρθηκα Παρορμητικά Και Ήταν Λάθος Μου»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημόσια Συγγνώμη Από Τον Σταύρο Γεωργάκη: «Φέρθηκα Παρορμητικά Και Ήταν Λάθος Μου»

Σε μια δημόσια, ειλικρινή συγγνώμη προέβη ο αντιδήμαρχος τοπικής ανάπτυξης Σταύρος Γεωργάκης με αφορμή την καταγγελία του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Γεωργάκης, με αφορμή τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο, αναφέρει πως στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στην έκκληση δύο ηλικιωμένων συμπολιτισσών μας ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την απόκτηση της σχετικής βεβαίωσης ΤΑΠ, διαβεβαίωσε ο ίδιος την υπάλληλο του Δήμου πως όλες οι διαδικασίες έχουν τηρηθεί. Η υπάλληλος αρνήθηκε να χορηγήσει τη βεβαίωση καθώς έλλειπαν δικαιολογητικά έγγραφα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του, προβαίνοντας σε φωνές. Όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφερει «εκνευρίστηκα και φέρθηκα παρορμητικά υψώνοντας τον τόνο της φωνής μου και χτυπώντας με το χέρι μου το προστατευτικό πλεξιγκλάς του γραφείου της»,

«Άδικη Η Κριτική Για Αυταρχικές Συμπεριφορές»

«Σε καμία περίπτωση δεν βιαιοπράγησα και φυσικά δεν χρειάστηκε κάποιος να με συγκρατήσει ούτε και ζήτησα ποτέ κάτι μη νόμιμο όπως ψευδώς παρουσιάζεται από κάποιους», αναφέρει ο αντιδήμαρχος τονίζοντας πως «Οι πολιτικές προεκτάσεις που δημόσια δίνονται για τον «αυταρχικό» αντιδήμαρχο αλλά και η ισοπεδωτική διασταλτική ερμηνεία με κατηγορίες κατά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής για αντεργατικές μειωτικές συμπεριφορές, αυταρχισμό ακόμα και για φασιστικές συμπεριφορές είναι άδικες και υποβολιμαίες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αντιδημάρχου, ο ίδιος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου προσπάθησε να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «με παρότρυνση του σωματείου η ίδια αρνήθηκε να έρθει και να δεχθεί την προσωπική απολογία και τις εξηγήσεις μου για να δοθεί τέλος σ’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση».

Για την υπόθεση έχει εκδώσει ανακοίνωση η πλειονότητα των δημοτικών παρατάξεων της πόλης και από συλλογικότητες, με το σωματείο εργαζομένων να πραγματοποιεί σήμερα 3ωρη στάση εργασίας. Τόσο η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή, όσο και εκείνη του Πέτρου Μανιάτη έχουν ζητήσει την αποπομπή του αντιδημάρχου. Ο Δήμος Ηλιούπολης σε χθεσινή του ανακοίνωση αναφέρει πως η υπόθεση θα διερευνηθεί και θα αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Γεωργάκη:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ