Facebook Pixel

Δημοτικα

Αιχμές Αραμπατζή Κατά Γεωργάκη: «Να Παραιτηθεί Ο Νταής Αντιδήμαρχος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Αιχμές Αραμπατζή Κατά Γεωργάκη: «Να Παραιτηθεί Ο Νταής Αντιδήμαρχος»

Η Δημοτική Παράταξη «Η Πόλη που θέλω» με δημόσια ανακοίνωσή της ζητά την παραίτηση του αντιδημάρχου Σταύρου Γεωργάκη από την θέση του αντιδημάρχου, με αφορμή τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αραμπατζής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλεσε τον κ. Γεωργάκη «νταή» και ζητά την απομάκρυνσή του από την θέση του αντιδημάρχου, ύστερα από την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλιούπολης με το περιστατικό που έγινε με τον ίδιο και μία υπάλληλο.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Αραμπατζής δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεωργάκης φέρεται έτσι σε υπάλληλο, όπως σημείωσε στην ανακοίνωση του ανάλογη συμπεριφορά είχε δείξει και στο τελευταίο συμβούλιο όπου απαίτησε να βγει έξω μια πολίτης από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Επισημαίνεται πως ο ίδιος ο κ. Γεωργάκης έχει ζητήσει δημόσια συγνώμη, ενώ με ανακοίνωση του, ο Δήμος Ηλιούπολης επισημαίνει πως η υπόθεση θα διερευνηθεί και θα αποδοθούν ευθύνες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ