Facebook Pixel

Δημοτικα

Στην Ηλιούπολη Για Εκδήλωση Κατά Της Αθλητικής Βίας Ο Τάκης Θεοδωρικάκος (ΦΩΤΟ)

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση στην πόλη, από την ΕΟΚ και το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Ηλιούπολη Για Εκδήλωση Κατά Της Αθλητικής Βίας Ο Τάκης Θεοδωρικάκος (ΦΩΤΟ)

Το «παρών» σε μια άκρως σημαντική εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από κοινού από την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Δήμο Ηλιούπολης, είχε κεντρικό σύνθημα «κάθε αγώνας και κάθε προπόνηση είναι γιορτή», θέλοντας να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα κατά της βίας στον αθλητισμό. Πλήθος Ηλιουπολιτών, γονέων και παιδιών των ακαδημιών του Γ.Σ Ηλιούπολης ήταν παρόντες, ενώ τα παιδιά είχαντην ευκαιρία να παίξουν μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Λιόλιο και τον Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Ηλιουπολίτη και μέλος ΔΣ της ΕΟΚ κ. Δημήτρη Ευαγγέλου είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση, με τους γονείς και τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά και να λαμβάνουν δώρα από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας

Από τους αιρετούς της πόλης, παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Αντζινάς και Πούλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Βιδάλης, η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Κουρή, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Τάσος Ευσταθίου, Γαβριήλ Αραμπατζής και Στάθης Ψυρρόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαρίνος Μπασούρης, Θανάσης Αθανασίου, Ιωάννα Σκλαβενίτη, Ανδρέας Τσουκαλάς, Παναγιώτης Καρανδρέας και Χρήστος Καλαρρύτης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ