Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: Εκδήλωση Για Την Εξάλλειψη Της Οπαδικής Βίας Το Σάββατο 16/4

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εκδήλωση Για Την Εξάλλειψη Της Οπαδικής Βίας Το Σάββατο 16/4

Μια σημαντική εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα την εξάλειψη της οπαδικής βίας στα γήπεδα θα διοργανώσει η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μαζί με το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη στην Ηλιούπολη.

Με κεντρικ;o μήνυμα «κάθε αγώνας, κάθε προπόνηση είναι γιορτή» το Σάββατο 16 Απριλίου, η Ηλιούπολη φωνάζει το δικό της «stop» στην οπαδική βία. Πρόκειται για μια εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους, η οποία θα διεξαχθεί στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης στις 10.30 το πρωί.

Το «παρών» θα δώσουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, οι οποίοι θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και αθλητές που έχουν αγωνιστεί με την εθνική ομάδα, προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ.

Την οργάνωση και εποπτεία της εκδήλωσης θα έχει ο Ηλιουπολίτης, μέλος του Δ.Σ της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Δημήτρης Ευαγγέλου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ