Facebook Pixel

Αθλητικα

Έφτασε Η Ώρα Του Τελικού Για Γ.Σ Ηλιούπολης & Διάνα – Την Τετάρτη Στο Γήπεδο Ριζούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έφτασε Η Ώρα Του Τελικού Για Γ.Σ Ηλιούπολης & Διάνα – Την Τετάρτη Στο Γήπεδο Ριζούπολης

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τον μεγάλο «ηλιουπολίτικο» τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ, με τον Γ.Σ Ηλιούπολης και τη Διάνα να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, με τους δύο προπονητές να μην έχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Βαγγέλης Χαντές έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες πλην του τραυματία Τσατσαρή, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος για την κατάκτηση του τίτλου. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δηλώσεις του στο soccerlive.gr «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο το περιμένουμε πάρα πολύ. Θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου, γιατί εκτός των άλλων θα είναι και ένα επιστέγασμα για την πολύ δύσκολη χρονιά που έχουμε βιώσει μέχρι τώρα».

Στην αντίπερα όχθη, η Διάνα είναι έτοιμη, με το ηθικό των παικτών να είναι στα ύψη ενόψει τελικού. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα της Διάνας ειναι ένας δύσκολος και υπολογίσιμος αντίπαλος, που διψά για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/4/2022 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ