Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ο Ηλιουπολίτης Δημήτρης Ευαγγέλου Στο Δ.Σ Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Ηλιουπολίτης Δημήτρης Ευαγγέλου Στο Δ.Σ Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Στη διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Ηλιουπολίτης Δημήτρης Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ έχει πλέον αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της ομοσπονδίας και των πρωταθλημάτων. Η σημαντική αυτή θέση ευθύνης που του δόθηκε επιβεβαιώνει την στήριξη του νέου προέδρου στο πρόσωπο του, καθώς με τις γνώσεις του θεωρείται δεδομένο πως θα συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλήματος στην χώρα.

Το Βιογραφικό Του

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου ζει ακόμα και σήμερα. Μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του Τμήματος μπάσκετ στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης στον οποίο δραστηριοποιούνταν για τέσσερις και πλέον δεκαετίες.

Ο ίδιος, εχει υπηρετήσει το μπάσκετ από κάθε πόστο. Ξεκίνησε το 1978 από τη θέση του παίκτη, εργάστηκε ως προπονητής αλλά υπηρέτησε την ομάδα και γενικότερα το άθλημα μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα διετέλεσε για τρεις θητείες Πρόεδρος όλου του Συλλόγου ο οποίος διαθέτει 9 Ολυμπιακά αθλήματα και 2.000 περίπου αθλητές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ