Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Δρόμοι-Παγίδες Για Δίκυκλα Με Ευθύνη Των Εργολάβων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Δρόμοι-Παγίδες Για Δίκυκλα Με Ευθύνη Των Εργολάβων

Σε άκρως επικίνδυνα περάσματα για μοτοσυκλέτες και ποδήλατα έχουν μετατραπεί οι δρόμοι πέριξ του Α’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης, λόγω έργων.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, ο εργολάβος που έχει αναλάβει την τοποθέτηση οπτικών ινών για λογαριασμό γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, μετά το σκάψιμο δεν μερίμνησε για την σωστή σήμανση των έργων με παλλόμενα φώτα προειδοποίησης αλλά ούτε για την πρόληψη ατυχημάτων, όπως είναι υποχρεωμένος. Αποτέλεσμα, ήταν χαντάκια 10 εκατοστών να βρίσκονται «ανοικτά» επί της οδού Χρυσάφη, αποτελώντας θανάσιμο κίνδυνο για διερχόμενα δίκυκλα.

Όπως αναφέρει περίοικος στην καταγγελία που δημοσίευσε στην ομάδα «Ηλιούπολη» στο Facebook, «οι εργολάβοι έφυγαν αφήνοντας “χαρακώματα” 10 εκατοστών βάθους χωρίς σήμανση και φωτισμό. Για να δούμε πόσες μοτοσυκλέτες και ποδήλατα θα πέσουν το βράδυ», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ανησυχία του για την επικινδυνότητα του σημείου.

Πριν λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε μηνύσει εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για παρόμοιο περιστατικό, οδηγώντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη. Ο κ. Μπακογιάννης σε δημοσίευση του ανέφερε πως ο Δήμος θα δείξει μηδενική ανοχή σε παρόμοια περιστατικά, οδηγώντας όλες τις περιπτώσεις στον εισαγγελέα, ως οφείλει.

Αναμένεται η αντίδραση του Δήμου Ηλιούπολης, καθώς πριν λίγες ημέρες το ίδιο περιστατικό είχε συμβεί και στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Δρόμοι-Παγίδες Για Δίκυκλα Με Ευθύνη Των Εργολάβων
  1. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ λέει:

    Μετά από εντολή του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη, η Τεχνική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Νομική Υπηρεσία, επέδωσαν εξώδικα στον Ο.Τ.Ε. και σε όλους τους υπεύθυνους του έργου, για τις κακοτεχνίες στους δρόμους της πόλης μας, επιφυλασσόμενοι για την άσκηση κάθε άλλου νόμιμου δικαιώματός μας.

    Κώστας Γ. Σεφτελής
    Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας

  2. Ο/Η π. ΚΠ λέει:

    Οι παγίδες στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της Ηλιούπολης είναι ατέλειωτες. Χθες το απόγευμα 21/9/21 μια κοπελίτσα έσπασε το πόδι της όταν σκόνταψε σε κακοτεχνία στο μεσαίο διάζωμα της Μαρίνου Αντύπα, μεταξύ των πλατειών Κανάρια και ΙΚΑ

  3. Ο/Η Ευάγγελος λέει:

    Σε αντίστοιχη περίπτωση ο Δήμαρχος Αθηνών προχώρησε σε μηνύσεις. Στον δικό μας Δήμο ο Δήμαρχος ΚΟΙΜΑΤΑΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ