Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προχειρότητες Εργολάβων «Παιδεύουσι Πολίτες» Στην Κεντρική Πλατεία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προχειρότητες Εργολάβων «Παιδεύουσι Πολίτες» Στην Κεντρική Πλατεία

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα του κέντρου της πόλης χθες το απόγευμα, με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν να έχουν αφήσει πίσω τους προχειρότητες αλλά και μικρπροβλήματα.

Ο εργολάβος που ανέλαβε να εγκαταστήσει δίκτυο οπτικών ινών, μπορεί να έσκαψε την πλατεία στη διάμετρο της, ωστόσο δεν μερίμνησε για την σήμανση των έργων. Και μπορεί επάνω στην πλατεία, τα έργα να μην προκάλεσαν ουσιαστικό πρόβλημα, ωστόσο στον πεζόδρομο της Μάρκου Μπότσαρη τα έργα παραλίγο να προκαλέσουν τραυματισμούς, ενώ δημιούργησαν και ζητήματα στον οδοφωτισμό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν επιχειρηματίες πέριξ της οδού Μπότσαρη στο ilioupolinews, το συνεργείο προκάλεσε προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης σε κομμάτι της κεντρικής πλατείας λόγω τεχνικού λάθους, το οποίο ωστόσο αποκαταστάθηκε.

Η εικόνα που έμεινε ωστόσο από χθες, όπου η πλατεία ήταν κατάμεστη, ήταν αυτή της προχειρότητας. Καμία σήμανση, έστω στοιχειώδης, σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο, ατάκτως ερριμμένα οικοδομικά υλικά και «μπαλώματα» της τελευταίας στιγμής σε ένα βαθύ χαντάκι, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Βύρωνος, όπου ουκ ολίγα αυτοκίνητα κινδύνεψαν να υποστούν ζημιά στο πέρασμα τους.

Aς ελπίσουμε το βράδυ της Τρίτης να βρει την πλατεία σε καλύτερη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προχειρότητες Εργολάβων «Παιδεύουσι Πολίτες» Στην Κεντρική Πλατεία
  1. Ο/Η Odysseus λέει:

    Γιατί δεν λέμε για τους εργολάβους που έχουν σπάσει την οδό Κυλλήνης 30 φορές μεσα σε πέντε χρόνια ? Κυριολεκτικά φτιάχνουν το ίδιο έργο δύο φορές στο χρόνο!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ