Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Το Σωματείο Εργαζομένων Καταγγέλει Αυταρχική Συμπεριφορά Αντιδήμαρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Το Σωματείο Εργαζομένων Καταγγέλει Αυταρχική Συμπεριφορά Αντιδήμαρχου

Μια καταγγελία που καταγγέλει τον αντιδήμαρχο εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηλιούπολης για αυταρχική συμπεριφορά εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης.

Όπως καταγγέλει η ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργάκης «απαίτησε από την προϊσταμένη του τμήματος να παρακαμφθούν οι νόμιμες διαδικασίες έκδοσης του ΤΑΠ που έχει υποβάλει συγκεκριμένος δημότης» ενώ κάνει λόγο και για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος της αρμόδιας υπαλλήλου, με το ΣΕΔΗ να καταγγέλει απειλές και εκφοβισμούς κατά της υπαλλήλου από τη μεριά του αντιδημάρχου.

Το σωματείο κάνει λόγο για «φασιστικές πρακτικές», καλώντας τον Δήμαρχο να πάρει θέση επί του ζητήματος.

278468920 1374708299716188 1744915399370785235 n Ηλιούπολη: Το Σωματείο Εργαζομένων Καταγγέλει Αυταρχική Συμπεριφορά Αντιδήμαρχου
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων.

Βολές Από Τις Παρατάξεις «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Και «Μαχόμενη Ηλιούπολη»

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούποη», αναφέροντας πως «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, που υπάλληλος όταν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπούς, απειλείται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και με τέτοιου είδους συμπεριφορά.», καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου.

Από τη μεριά της, η Μαχόμενη Ηλιούπολη ζητά την παραίτηση του κ. Γεωργάκη, τονίζοντας πως «Η αλαζονεία της διοίκησης Χατζηδάκη δεν έχει σταματημό ούτε κ όριο».

To ρεπορτάζ θα συνεχιστεί, με την διερεύνηση των λεπτομερειών της υπόθεσης και την παρουσίαση των θέσεων όλων των εμπλεκομένων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ