Facebook Pixel

Δημοτικα

Την Αποπομπή Του Σταύρου Γεωργάκη Ζητά Η Δημοτική Παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη»

«Βρισκόμαστε αλληλέγγυοι με το Σωματείο Εργαζομένων και θα το στηρίξουμε».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Την Αποπομπή Του Σταύρου Γεωργάκη Ζητά Η Δημοτική Παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη»

Βολές κατά της διοίκησης του δήμου Ηλιούπολης και του αντιδημάρχου τοπικής ανάπτυξης κ. Σταύρου Γεωργάκη εξαπολύει με δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη».

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρος Μανιάτης, επικεφαλής της παράταξης, με αφορμή την καταγγελία του σωματείου εργαζομένων κατά του Αντιδημάρχου, κάνει λόγο για «αλαζονεία της διοίκησης Χατζιδάκη δεν έχει σταματημό ούτε και όριο».

«Η αυταρχική συμπεριφορά του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας δεν μας ξενίζει καθώς είναι νωπή η ανάμνηση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στο οποίο ο εν λόγω αντιδήμαρχος επιτέθηκε φραστικά σε αντιπροσωπία συμπολιτών μας που παρίστανται για διαμαρτυρία σε τοπικά ζητήματα», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο παραπάνω περιστατικό η δημοτική παράταξη καλεί τους συμπολίτες μας σε μια 3ωρη στάση εργασίας που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Ηλιούπολης την Παρασκευή (15/04) έξω από το Δημαρχείο Ηλιούπολης, με το αίτημα να είναι η απομάκρυνση του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρου Γεωργάκη από την θέση του.

Μπορείτε να διαβάσετε την αρχική καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ