Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία Στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Την Κυριακή 17/04

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Εθελοντική Αιμοδοσία Στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Την Κυριακή 17/04

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων (17/04) στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα τελεσθεί από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης», κάτω από το Ναό της Αγίας Μαρίνας. Οι ενδιαφερόμενοι για την αιμοδοσία θα εισέλθουν στον Ναό από την είσοδο Αγίας Μαρίνης 39.

Υπενθυμίζεται ότι η αιμοδοσία θα τελεσθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με υποχρεωτική χρήση μάσκας, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, τόσο για την προστασία του υγειονομικού προσωπικού όσο και των αιμοδοτών. Συνιστάται επίσης η κατανάλωση πρωινού γεύματος για τις ανάγκες του αιμοδότη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή τους στην αιμοδοσία, δηλαδή Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης, και Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο ιερέα της εθελοντικής δράσης της αιμοδοσίας π. Λάμπρο στο τηλέφωνο 6977922135, είτε στον γραμματέα της επιτροπής αιμοδοσίας κ. Δημήτριο Ξεσφύγγη στο τηλέφωνο 6972313256.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ