Facebook Pixel

Δημοτικα

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Καταδικάζουμε Την Ανάρμοστη Στάση Του Αντιδημάρχου Κατά Εργαζόμενης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Καταδικάζουμε Την Ανάρμοστη Στάση Του Αντιδημάρχου Κατά Εργαζόμενης»

Eυθεία επίθεση στη διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης και στον αντιδήμαρχο τοπικής ανάπτυξης εξαπέλυσε η δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» με αφορμή την καταγγελία του σωματείου εργαζομένων.

Την άντίδραση της παράταξης πυροδότησε η καταγγελία του σωματείου, σύμφωνα με την οποία ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργάκης επιτέθηκε φραστικά σε εργαζόμενη του Δήμου. «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, που υπάλληλος όταν αρνήθηκε να εξυπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπούς, απειλείται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και με τέτοιου είδους συμπεριφορά» αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του Στάθη Ψυρρόπουλου, τονίζοντας πως «σε μια εποχή που η βία κατά των γυναικών και ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας, θα έπρεπε να είχε εξαλειφθεί φαινόμενα τέτοιου είδους δεν θα γίνουν ανεκτά».

Η ανακοίνωση καταλήγει επισημαίνοντας πως «η συμπεριφορά αυτή θυμίζει άλλες εποχές, πολύ μακρινές και ξένες στο δημοκρατικό φρόνημα του κάθε εργαζομένου».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ