Facebook Pixel

Δημοτικα

Διαδημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης – Αργυρούπολης Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ Στις 14 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαδημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης – Αργυρούπολης Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ Στις 14 Δεκεμβρίου

Την διεξαγωγή διαδημοτικού δημοτικού συμβουλίου των Δήμων Ηλιούπολης & Ελληνικού Αργυρούπολης ανακοίνωσε από βήματος δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων των δύο πόλεων ήρθαν σε επικοινωνία για τη διεξαγωγή κοινής συνεδρίασης, όπου θα συζητηθεί αναλυτικά το ζήτημα της απομάκρυνσης του ΚΥΤ το οποίο βρίσκεται στα σύνορα των δύο πόλεων. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Χατζηδάκης, η κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης στις 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, ενώ παράλληλα προανήγγειλε μια σειρά από κοινές πρωτοβουλίες των δύο δήμων για το πολύκροτο ζήτημα του ΚΥΤ. Αφορμή για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στάθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις, όπου τίθεται ζήτημα νομιμοποίησης της εγκατάστασης,

Κοινή Δράση Των Νομικών Υπηρεσιών & Των Πολεοδομιών

Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, πέραν των πολιτικών πρωτοβουλιών μεταξύ των δύο Δημάρχων και των δύο δημοτικών συμβουλίων που θα δρομολογηθούν, συνεργασία θα υπάρξει και μεταξύ των νομικών υπηρεσιών των δύο Δήμων προκειμένου να κινηθούν όλες οι νομικές διασικασίες προσφυγής στο ΣτΕ κατά του προεδρικού διατάγματος, το οποίο προβλέπει νομιμοποίηση του ΚΥΤ. Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρόμοια κοινή δράση προβλέπεται και για σε επίπεδο πολεοδομιών, οι οποίες έχουν περάσει πλέον στη δικαιοδοσία των Δήμων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαδημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης – Αργυρούπολης Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ Στις 14 Δεκεμβρίου
  1. Ο/Η Τότσικας Πάνος λέει:

    “Απομάκρυνση” του ΚΥΤ, προτείνει, ο Δήμος Ηλιούπολης.
    Δηλαδή, να πάει που;
    Πιο πάνω, δηλαδή εντός της Α” Ζώνης προστασίας στον του Υμηττού;
    Έχουν εξετασθεί από τον Δήμο άλλες λύσεις
    που να είναι συμβατές και με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ