Facebook Pixel

Δημοτικα

Τι Έδειξε Η Πρώτη Προεκλογική Δημοσκόπηση Στην Ηλιούπολη – Τα Βασικά Ευρήματα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τι Έδειξε Η Πρώτη Προεκλογική Δημοσκόπηση Στην Ηλιούπολη – Τα Βασικά Ευρήματα

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα βασικά ευρήματα της τελευταίας δημοσκόπησης που διεξήχθη στην Ηλιούπολη από την εταιρεία GPO.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο προεκλογικό γκάλοπ που έτρεξε στην πόλη και σκοπό είχε να καταγράψει τη δύναμη της δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης 1 χρόνο πριν την εκλογική μάχη.

Προβάδισμα Για Τον Δήμαρχο, Δεύτερος Ο Τάσος Ευσταθίου

Σύμφωνα με τα βασικά ευρήματα τα οποία έχει στη διάθεση του σε αποκλειστικότητα το ilioupolinews, ο Γιώργος Χατζηδάκης σημειώνει «double score» σε σχέση με τον δεύτερο στις προτιμήσεις Τάσο Ευσταθίου, ωστόσο ένα στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό είναι το πάρα πολύ υψηλό ποσοστό των αναποφάσιστων (άνω του 20%). Τρίτος, πίσω από τον Τάσο Ευσταθίου είναι ο Γαβριήλ Αραμπατζής και η παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω», ενώ ακολουθούν με μονοψήφια ποσοστά ο Στάθης Ψυρρόπουλος και η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη». Με ελάχιστη διαφορά πίσω από τον κ. Ψυρρόπουλο βρίσκεται η Λαϊκή Συσπείρωση και λίγες μονάδες πιο κάτω βρίσκεται η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη».

Κυριότερα Προβλήματα Η Καθαριότητα Και Το Κυκλοφοριακό

Όπως καταγράφεται από τη σφυγμομέτρηση, οι Ηλιουπολίτες προτάσσουν ως σπουδαιότερα προβλήματα της πόλης την καθαριότητα και το κυκλοφοριακό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αμέσως μετά την λήψη των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης η δημοτική αρχή κινήθηκε άμεσα και δημοσίευσε ερωτηματολόγιο που εστάλη στους δημότες σχετικά με την καθαριότητα, που σκοπό είχε να εντοπίσει τις αδυναμίες στο σύστημα αποκομιδής των απορριμάτων και την βετλίωση των υπηρεσιών.

Η δημοσκόπηση δίνει μια σαφή εικόνα των σημερινών συσχετισμών στα δημοτικά τεκταινόμενα, ωστόσο αναμένονται εξελίξεις και ανακατατάξεις ενόψει της ανακοίνωσης νέας δημοτικής παράταξης στην Ηλιούπολη, η οποία φημολογείται πως θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι Έδειξε Η Πρώτη Προεκλογική Δημοσκόπηση Στην Ηλιούπολη – Τα Βασικά Ευρήματα
  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Μαύρο στους μαυρογιαλούρους καθαριότητα αποκομιδή σκουπιδιών 3 φορές την εβδομάδα πλυντήριο κάδων ανύπαρκτο στο δημοτικό διαμέρισμα που μένω εγώ (πάρκο χαλικάκι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ