Facebook Pixel

Δημοτικα

Ξανά Τομεάρχης Αθλητισμού Του ΠΑΣΟΚ Ο Ηλιουπολίτης Θανάσης Ζαννιάς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξανά Τομεάρχης Αθλητισμού Του ΠΑΣΟΚ Ο Ηλιουπολίτης Θανάσης Ζαννιάς

Συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη πορεία του Θανάση Ζαννιά στον τομέα αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ανανεώνοντας τη θητεία του νεαρού πολιτικού και δίνοντας του για άλλη μια φορά ένα σημαντικό πόστο ευθύνης.

Οι νέο επικεφαλής τομέων του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν πριν λίγες ώρες, με τον κ. Ζαννιά να αναλαμβάνει εκ νέου το σημαντικό χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, καθώς οι πρωτοβουλίες του στον συγκεκριμένο τομέα έχουν αναδείξει σημαντικά προβλήματα. Έτσι, η ηγεσία του κόμματος ανανέωσε της θητείας του, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή πολιτική παρουσία του κ. Ζαννιά στον τομέα αθλητισμού.

Ο Θανάσης Ζαννιάς θεωρείται ανερχόμενο πολιτικό στέλεχος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό της συντριπτικής πλειονότητας του αθλητικού κόσμου της χώρας, χάρη στο πλούσιο και ουσιαστικό έργο του, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο 34άρης Ηλιουπολίτης έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από ουσιώδεις παρεμβάσεις για ζητήματα που απασχολούν τον αθλητισμό, ενώ όπως έχει γραφτεί από πολλά ΜΜΕ έχει καταστήσει το ΠΑΣΟΚ «Αξιωματική Αντιπολίτευση στον Αθλητισμό».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ