Facebook Pixel

Αθλητικα

Μεγάλο Διπλό Η Ηλιούπολη, 0-1 Τον Ολυμπιακό Β’ Με Δύο Αποκρούσεις Πέναλτι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεγάλο Διπλό Η Ηλιούπολη, 0-1 Τον Ολυμπιακό Β’ Με Δύο Αποκρούσεις Πέναλτι

Μια νίκη που σίγουρα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της πέτυχε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 0-1 εκτός έδρας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Oι παίκτες του Νίκου Παντέλη έδειξαν χαρακτήρα και παρά το γεγονός πως πιέστηκαν έως το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, έβγαλαν αντίδραση και πήραν το πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του «Ήλιου» Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος έπιασε 2 πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς και ο Μιχάλης Μπαστακός που σκόραρε με όμορφη ενέργεια στο 45′.

Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και άλλες φορές -πέραν των πέναλτι-, ωστόσο οι προσπάθειες τους αποσοβήθηκαν από τον φορμαρισμένο πορτιέρο της Ηλιούπολης, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Πλέον η Ηλιούπολη έχει 7 βαθμούς και προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στην Παναχαϊκή, την προσεχή Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ