Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Κοιτάζοντας Το Δέντρο, Χάνουμε Τα Μπάζα Στο Δάσος

Ένα άρθρο του δημιουργού του ilioupolinews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κοιτάζοντας Το Δέντρο, Χάνουμε Τα Μπάζα Στο Δάσος

Γράφει ο Γ. Καραμαγκάλης,

Διάβασα με χαρά την ανακοίνωση του κ. Δημάρχου για το ρεπορτάζ μας στο γκαράζ του Δήμου Ηλιούπολης. Είναι ικανοποιητικό για εμένα προσωπικά να ξέρω πως ένα ρεπορτάζ μου μπορεί να κάνει την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα ένα κλικ καλύτερη.

Ωστόσο, θέλω να σταθώ σε δύο σημεία. Το ilioupolinews.gr έκανε Ρεπορτάζ και όχι «ρεπορτάζ», όπως έγραψε ο κ. Δήμαρχος. Όπως έκανε πάντα άλλωστε και θα συνεχίσει να κάνει. Όπως τότε, που έφερε σε δυσμενή θέση τη προηγούμενη διοίκηση καλύπτοντας με λεπτομέρεια και στοιχεία το θέμα της γερανογέφυρας, δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία που σε άλλη περίπτωση θα έμεναν στην αφάνεια και που μάλιστα παρακίνησαν και διάφορες ομάδες σε “ακτιβισμό”. Στα δικά μας ρεπορτάζ, λοιπόν, δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Το δεύτερο σημείο, είναι οι ευθύνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, στην οποία ο κ. Χατζηδάκης συμμετείχε επί 9 χρόνια και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες. Μάλλον ο κ. Δήμαρχος ξεχνάει το γεγονός πως το ilioupolinews.gr όχι μόνο κάλυψε εκτενώς την τηλεοπτική του παρέμβαση στην κάμερα του Open, αλλά εξέθεσε ανεπανόρθωτα την πρώην δημοτική αρχή, ουκ ολίγες φορές, μάλιστα μετά από παρότρυνση δικών του σημερινών αντιδημάρχων. 

Στοίβες Ξερών Κλαδιών Στους Πρόποδες Του Υμηττού Στην Ηλιούπολη – Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς (VIDEO)

Η παρακίνηση για ρεπορτάζ δεν είναι μεμπτή κ. Δήμαρχε. Ίσα ίσα, θεωρώ πως πρέπει να ακούω ανθρώπους που ξέρουν την πόλη και τα προβλήματά της καλύτερα από εμένα, όπως ο κ. Σεφτελής και ο κ. Αραμπατζής, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές μου έχουν δώσει ιδέες και πληροφορίες για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την πόλη μας και τους πολίτες της.

Θα μπορούσα να ανεβάζω κάθε μέρα μπάζα σε κάθε γωνιά της πόλης, όπως συνηθίζεται στο Facebook. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η δημοσιογραφία που έχω μάθει να ασκώ. Το ρεπορτάζ για τα μπάζα στο βουνό δεν είναι αντιπολίτευση. Είναι ζήτημα προστασίας της περιουσίας που θα κληρονομήσουμε στην επόμενη γενιά. Γιατί ο Υμηττός είναι η τεράστια “περιουσία” του Δήμου μας.

Για εμένα, αυτή η περιουσία είναι πολύτιμη. Ας κοιτάξουμε λοιπόν το δάσος και ας αφήσουμε το δέντρο. Άλλωστε, τα πλάνα του video που τραβήξαμε με drone και επιλέξαμε να μην δημοσιεύσουμε, δείχνουν το “δάσος” στην πλήρη του σημερινή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ