Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Με Τους Διευθυντές Νηπιαγωγείων Και Δημοτικών Για Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Τρίωρη σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Με Τους Διευθυντές Νηπιαγωγείων Και Δημοτικών Για Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Τρίωρη συνάντηση με τους διευθυντές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων είχε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός από τον Δήμαρχο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δ. Πανταζόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα Κ. Χωματά και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κ. Σεφτελής, συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, ενώ έγινε μια προσπάθεια ιεράρχισης των προταιρεοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν ζητήματα όπως η καθυτστερήσεις στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων, το κενό στον τρόπο καταγραφής και αποστολής των προβλημάτων και των αιτημάτων των σχολικών μονάδων προς τη δημοτική αρχή, καθώς επίσης και ζητήματα στέγασης νηπιαγωγείων.

Καρφιά Για Την Προηγούμενη Διοίκηση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης έριξε την καθυστέρηση του προγράμματος επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων & αυλείων χώρων, στην προηγούμενη διοίκηση. Ο κ .Χατζηδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η σχετική εξάμηνη σύμβαση υπογράφτηκε 9 Απριλίου 2019 και μέχρι την ανάληψη της νέας Διοίκησης 2 Σεπτεμβρίου 2019, δεν είχε γίνει τίποτα, τονίζοντας πως με την παρέμβαση του Δήμου, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες από τον ανάδοχο του έργου.

Τελος, ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε για την άμεση ενεργοποίηση του λογισμικού “Fix My School”, όπου οι σχολικές μονάδες θα μπορούν να στέλνουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους στους Δήμους, μέσα από ένα εδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα software που παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας και παρακολούθησης σε συνεχή βάση συγκεκριμένων ροών εργασίας από την υποβολή ενός αιτήματος μιας σχολικής μονάδας (παραγγελία ή επισκευή) έως την ικανοποίησή του. Για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης από τους Διευθυντές και την άμεση πραγματοποίηση ενημερωτικού σεμιναρίου για την χρήση του εργαλείου αυτού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ