Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Bολές Της Παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Κατά Της Νέας Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με ανακοίνωση της επιτίθεται κατά της νέας δημοτικής αρχής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Bολές Της Παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Κατά Της Νέας Δημοτικής Αρχής

Ευθείες βολές κατά της νέας δημοτικής αρχής εξαπέλυσε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου στην Ηλιούπολη.

Σε ανακοίνωση με τίτλο “Τα αδιέξοδα της νεας δημοτικής αρχής” η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” προσπαθεί να καταδείξει τα κακώς κείμενα του πρώτου μήνα της θητείας της νέας διοίκησης του Δήμου, αλλά και να παρουσιάσει τα “αδιέξοδα” τα οποία ισχυρίζεται πως ο νέος Δήμαρχος θα βρει σύντομα μπροστά του.

Η ανακοίνωση θίγει τις πρόσφατες κόντρες με αφορμή την εκλογή προσώπων στα όργανα και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, καθώς και τα όσα έγιναν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, κάνοντας λόγο για «αυταρχικότητα». Επίσης η ανακοίνωση αφήνει αιχμές για τη στάση της νέας διοίκησης στα κρίσιμα θέματα του οδοφωτισμού, της προμήθειας νέων κάδων, ενώ τέλος γίνεται λόγος και για το θέμα της αστικής σήραγγας, φέρνοντας τον κ. Χατζηδάκη προ των ευθυνών του για τη στάση που θα κρατήσει για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της πόλης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της παράταξης:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ