ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Πυρά Αραμπατζή Κατά Πανταζόπουλου: «Κινδυνος Να Ακυρωθούν Οι Αποφάσεις Του ΠΑΟΔΗΛ»

Νέα ανακοίνωση με προειδοποιήσεις για κίνδυνο ακύρωσης των αποφάσεων του ΔΣ του ΠΑΟΔΗΛ από τον Γαβριήλ Αραμπατζή.

Δημοσιεύτηκε

στις

Τον κώδωνα του κινδύνου να ακυρωθούν οι σημαντικές αποφάσεις του πρόσφατου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ, έκρουσε με ανακοίνωση του ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «προχειρότητα» στον τρόπο διεξαγωγής του διοικητικού συμβουλίου, καθώς –όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο χρόνο– δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις σύγκλισης του, όπως ορίζονται από τον νόμο. Ο νόμος ορίζει πως τα μέλη του ΔΣ οφείλουν να ενημερώνονται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την διεξαγωγή τακτικού ΔΣ, κάτι που δεν συνέβη. Αντίθετα, όταν η διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ αντιλήφθηκε το λάθος της, κήρυξε το ΔΣ της Δευτέρας 3/10 ως έκτακτο, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”.

Όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Αραμπατζής, «σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. 7079/25.02.2015, στην περίπτωση έκδοσης κατεπείγουσας πρόσκλησης, η απόφαση με την οποία το ΔΣ αποφαίνεται για το κατεπείγον της συνεδρίασης υπόκειται σε έλεγχο νομιμότητας από τον Ελεγκτή Νομιμότητας. Είναι ευνόητο ότι πιθανή ακύρωση της απόφασης για το κατεπείγον της συνεδρίασης θα συμπαρασύρει και τις αποφάσεις για τα επιμέρους θέματα», ενώ συμπληρώνει: «Αντίθετα, αν κριθεί νόμιμη η απόφαση για το κατεπείγον των θεμάτων, τότε τα επιμέρους θέματα της συνεδρίασης θα υποβληθούν σε έλεγχο νομιμότητας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ