ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Δυστύχημα Στην Ηλιούπολη: Παρεμβάσεις Για Την Ασφάλεια Του 6ου Δημοτικού Σχολείου Προανήγγειλε ο Δήμος

Mε αφορμή το τραγικό δυστύχημα, ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει μέτρα για την προστασία των μαθητών του γειτονικού σχολείου.

Δημοσιεύτηκε

στις

Την πρόθεση του να προβεί σε άμεσες παρεμβάσεις για την διασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης ανακοίνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης.

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το πρωί στην οδό Αστυδάμαντος, δίπλα ακριβώς στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, ο Δήμος με ανακοίνωση του δήλωσε την πρόθεση του για τη λήψη μέτρων ασφαλείας της γειτονιάς, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα δυσάρεστα περιστατικά. Πρόκειται για τον δρόμο που χωρίζει το σχολείο από γνωστό παρακείμενο Supermarket και όπου καθημερινά σταθμεύουν μεγάλα οχήματα για να πραγματοποιήσουν την τροφοδοσία του καταστήματος.

Οι Παρεμβάσεις Που Σχεδιάζει Ο Δήμος

Από την πρώτη στιγμή,  δόθηκε εντολή στον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να διενεργήσει σήμερα αυτοψία και να εισηγηθεί άμεσα λύσεις διευθέτησης της κίνησης πεζών και αυτοκινήτων στο σημείο αυτό και στην γύρω περιοχή, για να μη θρηνήσει θύμα καμία άλλη οικογένεια στο μέλλον.

Επίσης, ξεκινά επανεξέταση του καθεστώτος νομιμότητας, στάθμευσης προμηθευτών και πελατών, ωραρίου φορτοεκφόρτωσης και γενικά του τρόπου λειτουργίας σε όλα τα καταστήματα, που δημιουργούν κυκλοφοριακή όχληση στην πόλη. Όπως όλα δείχνουν θα αναθεωρηθούν οι όροι της τροφοδοσίας των Σούπερ Μάρκετ της πόλης, η οποία υπάρχει σκέψη να διενεργείτε σε αυστηρά προκαθορισμένες ώρες.

Τέλος συμμετέχει στην κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου αύριο Τετάρτη 9/10/2019 στις 8:30 πμ. Άλλωστε η αντίδραση του Συλλόγου υπήρξε άμεση, καθώς υπήρξε ανακοίνωση που ζητούσε τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών.

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Nτέρμπι Κορυφής Για Τον ΓΣΗ Την Κυριακή 9/2 – Κόντρα Στον ΠΑΟ Ρουφ

Κάλεσμα στον κόσμο για να παρακολουθήσει το κρίσιμο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ απευθύνει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ....

Αθλητικά4 εβδομάδες πριν

Δεκτή Η Ένσταση Του ΓΣΗ Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ – «Φωτιά» Στο Πρωτάθλημα Της Α’ ΕΠΣΑ

Δεκτή έκανε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αθηνών την ένσταση του ΓΣΗ Ηλιούπολης κατά του ΠΑΟ Ρουφ. Η πειθαρχική επιτροπή...

Αθλητικά1 μήνα πριν

Ένσταση Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ Κατέθεσε Ο ΓΣΗ – Νέα Τροπή Στο Πρωτάθλημα Σε Περίπτωση Καταδίκης

Ενσταση για τη αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Ρουφ Μάριου Μπιτσάνη κατέθεσε πριν λίγη ώρα ο ποδοσφαιρικός ΓΣΗ, δίνοντας...

Αθλητικά2 μήνες πριν

Επιστροφή Στα Γήπεδα Για Τον “Θρύλο” Του ΓΣΗ Τάσο Ρουσάκη – Εντός Αποστολής Κόντρα Στη Διάνα

Επιστροφή στη δεκαοκτάδα του ΓΣΗ μετά από έναν πολύμηνο τραυματισμό για τον θρύλο του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ Τάσο Ρουσάκη. Ο γνωστός...

Αθλητικά2 μήνες πριν

Θανάσης Μπίρλης: «Είναι Χαρά Μου Να Στηρίζω Τον ΓΣΗ, Εξαιρετική Η Φετινή Πορεία»

Επίσημη επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του ΓΣΗ στο κατάστημα του μεγάλου χορηγού της ομάδας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ