Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δυστύχημα Στην Ηλιούπολη: Παρεμβάσεις Για Την Ασφάλεια Του 6ου Δημοτικού Σχολείου Προανήγγειλε ο Δήμος

Mε αφορμή το τραγικό δυστύχημα, ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει μέτρα για την προστασία των μαθητών του γειτονικού σχολείου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυστύχημα Στην Ηλιούπολη: Παρεμβάσεις Για Την Ασφάλεια Του 6ου Δημοτικού Σχολείου Προανήγγειλε ο Δήμος

Την πρόθεση του να προβεί σε άμεσες παρεμβάσεις για την διασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης ανακοίνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης.

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το πρωί στην οδό Αστυδάμαντος, δίπλα ακριβώς στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, ο Δήμος με ανακοίνωση του δήλωσε την πρόθεση του για τη λήψη μέτρων ασφαλείας της γειτονιάς, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα δυσάρεστα περιστατικά. Πρόκειται για τον δρόμο που χωρίζει το σχολείο από γνωστό παρακείμενο Supermarket και όπου καθημερινά σταθμεύουν μεγάλα οχήματα για να πραγματοποιήσουν την τροφοδοσία του καταστήματος.

Οι Παρεμβάσεις Που Σχεδιάζει Ο Δήμος

Από την πρώτη στιγμή,  δόθηκε εντολή στον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να διενεργήσει σήμερα αυτοψία και να εισηγηθεί άμεσα λύσεις διευθέτησης της κίνησης πεζών και αυτοκινήτων στο σημείο αυτό και στην γύρω περιοχή, για να μη θρηνήσει θύμα καμία άλλη οικογένεια στο μέλλον.

Επίσης, ξεκινά επανεξέταση του καθεστώτος νομιμότητας, στάθμευσης προμηθευτών και πελατών, ωραρίου φορτοεκφόρτωσης και γενικά του τρόπου λειτουργίας σε όλα τα καταστήματα, που δημιουργούν κυκλοφοριακή όχληση στην πόλη. Όπως όλα δείχνουν θα αναθεωρηθούν οι όροι της τροφοδοσίας των Σούπερ Μάρκετ της πόλης, η οποία υπάρχει σκέψη να διενεργείτε σε αυστηρά προκαθορισμένες ώρες.

Τέλος συμμετέχει στην κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου αύριο Τετάρτη 9/10/2019 στις 8:30 πμ. Άλλωστε η αντίδραση του Συλλόγου υπήρξε άμεση, καθώς υπήρξε ανακοίνωση που ζητούσε τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ