Facebook Pixel

Τοπικα

«Υπάρχει Λύση Για Το Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης» (VIDEO)

Συνέντευξη-παρέμβαση του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου στο ilioupolinews.gr.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Υπάρχει Λύση Για Το Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης» (VIDEO)

Την άμεση εξεύρεση λύσης για το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί στο δημοτικό κοιμητήριο Ηλιούπολης ζήτησε μέσω παρέμβασης του στο ilioupolinews.gr ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης και προϊστάμενος του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ Δημητρίου.

Ο πατέρας Σεραφείμ, μιλώντας στην κάμερα του ilioupolinews εξήγησε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τις πολυήμερες αναμονές ταφής, λόγω υπερκορεσμού του κοιμητηρίου. «Η πόλη μέσα σε λίγες δεκαετίες τετραπλασιάστηκε, όμως το κοιμητήριο παρέμεινε το ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχιμανδριτης, προτείνοντας την άμεση επέκταση του στο γειτονικό οικόπεδο.

Όσο για τις πολιτικές ευθύνες, όπως αναφέρει ο ίδιος ειναι διαχρονικές, ενώ καλεί τη σημερινή δημοτική αρχη να δώσει λύση στο πρόβλημα «χθες». Για το ζήτημα του κοιμητηρίου είχε δημοσιεύσει ένα εκτενές ρεπορτάζ η εφημερίδα «Ηλιοτυπία», στο οποίο παρουσιάζονταν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ