Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γιγαντώνεται Το Πρόβλημα Του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης – Αναμονές Εβδομάδων Για Ταφή

Ένα ρεπορτάζ που θίγει ένα άκρως σημαντικό κοινωνικό ζήτημα της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γιγαντώνεται Το Πρόβλημα Του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης – Αναμονές Εβδομάδων Για Ταφή

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα του δημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης στην Ηλιούπολη, με τους δημότες να είναι αντιμέτωποι με πολήμερες αναμονές για την ταφή των αγαπημένων προσώπων του που έφυγαν από τη ζωή.

Το ζήτημα θίγει στο κεντρικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Ηλιοτυπία», η οποία παρουσιάζει το πρόβλημα στην συνολική του διάσταση. «Χαρακτηριστικό είναι πως η αναμονή για ταφή νεκρών πλησιάζει ακόμα και τις 10 ημέρες, ενώ από την άλλη, για να υπάρξει εξυπηρέτηση όλων των αιτημάτων, οι νεκροί εκταφιάζονται αυστηρά μετά από 3 χρόνια, με τους υπεύθυνους να έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με το μακάβριο θέαμα μη-αποσυντεθειμένων σωρών», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θέλοντας να δώσει μια παραστατική εικόνα του προβλήματος.

Το ρεπορτάζ παρουσιάζει το χρονικό της προσπάθειας εύρεσης λύσης, εκθέτοντας την πρόταση τόσο για τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου σε συνεργασία με τον Άλιμο, αλλά και την πρόταση του Γαβριήλ Αραμπατζή για την επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ