Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προβλήματα Λόγω Της Κακοκαιρίας Στην Ηλιούπολη – Μήνυμα Από Το 112

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβλήματα Λόγω Της Κακοκαιρίας Στην Ηλιούπολη – Μήνυμα Από Το 112

Προβλήματα και ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σημειώνονται την τελευταία ώρα σε πολλά σημεία της Ηλιούπολης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση στην άνοδο της Κατεχάκη κινείται με μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω των χειμάρων που έχουν σχηματιστεί. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και σε δρόμους με μεγάλη κλίση όπως η οδός Αναστάσεως, όπου τα νερά κατηφορήζουν με ορμή προς την Αγία Μαρίνα.

Η πολιτική προστασία με μήνυμα που έστειλε στους πολίτες μέσω του 112, συνιστά περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες και καλεί σε εναρμόνιση με τις οδηγίες των αρχών.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚακοκαιρία
Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προβλήματα Λόγω Της Κακοκαιρίας Στην Ηλιούπολη – Μήνυμα Από Το 112
  1. Ο/Η Νικόλαος Θεοδωρόπουλος λέει:

    Στην οδό Βερμίου από την Πάικου μέχρι την Σπύρου Λούη υπάρχει τσιμεντένιο οδόστρωμα πού γλιστράει υπερβολικά εγώ προσωπικά πριν περίπου πέντε χρόνια έχω πέσει και έσπασα τό πόδι μου!!!! επίσης στην Βερμίου Με Αρτεμισίου τα πλακάκια πεζοδρομίου είναι κατηφορικά καί γλιστράει και εκεί… Ευχαριστώ προκαταβολικά πού διαβάσατε το μήνυμα μου.. ελπίζω να κάτι νά γίνει μήν έχουμε ατυχήματα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ