Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μια Ηχηρή Θεσμική Απουσία Από Το Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μια Ηχηρή Θεσμική Απουσία Από Το Συνέδριο Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Το πρώτο τακτικό συνέδριο της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπολο να ανακοινώνει 40 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Μέσα στο θετικό κλίμα, ωστόσο, υπήρξαν οι «παρατηρητικοί», οι οποίοι διαπίστωσαν πως από τους 4 εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, ανακοινώθηκαν εκ νέου ως υποψήφιοι μόνο οι 3, καθώς ο Κωστής Παπαδόπουλος δεν ήταν στη σκηνή. Μάλιστα, όταν κάποιοι επιχείρησαν να τον ψάξουν, δεν τον εντόπισαν, ενώ μετά από λίγη ώρα διαπιστώθηκε πως ο ίδιος δεν είχε δώσει το «παρών» στο συνέδριο της παράταξης.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μάλιστα, δεν είχε συμμετάσχει ούτε στο προηγούμενο συνέδριο της παράταξης, το 2021, ενώ ήδη υπάρχουν φήμες πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου. O γνωστός ηλιουπολίτης μηχανικός είναι ένα από τα τελευταία «δυνατά χαρτιά» που έχουν παραμείνει στην παράταξη, μετά τις αθρόες αποχωρήσεις 8 δημοτικών συμβούλων μέσα σε 3 χρόνια. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο κ. Παπαδόπουλος είχε συγκεντρώσει συνολικά 662 ψήφους και θεωρείται ένας από τους πιο καταρτισμένους δημοτικούς συμβούλους στην πόλη σε ζητήματα τεχνικής φύσεως και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ