Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Mια Νέα «Χωματερή» Σχηματίζεται Καρδιά Του Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Εικόνες ντροπής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Mια Νέα «Χωματερή» Σχηματίζεται Καρδιά Του Υμηττού  (ΦΩΤΟ)

Εστία ρύπανσης και κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς αποτελεί μια μικρή χωματερή που έχει δημιουργηθεί εντός των εγκαταστάσεων του γκαράζ του Δήμου Ηλιούπολης, στους πρόποδες του Υμηττού.

Το πρόβλημα που ανέδειξε με ανάρτηση της η «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης», η οποία επιρρήπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό αμαξοστάσιο.

Το ilioupolinews.gr πραγματοποίησε εναέρια λήψη στο σημείο, όπου, πράγματι αποτυπώνονται οι εικόνες ντροπής:

Ηλιούπολη: Mια Νέα «Χωματερή» Σχηματίζεται Καρδιά Του Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Τον Σεπτέμβριο του 2019, το ilioupolinews.gr είχε βρεθεί ξανά στο συγκεκριμένο σημείο και είχε διαπιστωθεί το ίδιο πρόβλημα. Παρά τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής, φαίνεται πως ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει έκτοτε.

Διαβάστε το ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο του 2019:

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 11/2/2021, αναφέροντας πως όντως υπάρχει ζήτημα στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά από τον Σεπτέμβριο του 2019, οποτε και ανέλαβε καθήκοντα. Όπως δεσμεύθηκε ο κ. Χατζηδάκης «θα γίνουν άμεσες προσπάθειες για την απομάκρυνση των μπαζών από το συγκεκριμένο σημείο»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ