Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Χαιρετίζουμε Την Υιοθέτηση Της Πρότασης Μας Για Το Φυσικό Αέριο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Χαιρετίζουμε Την Υιοθέτηση Της Πρότασης Μας Για Το Φυσικό Αέριο»

Την ικανοποίηση του για την υιοθέτηση της πρότασης της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» από τη διοίκηση του Δήμου εξέφρασε με ανάρτηση του ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021, είχε προτείνει την καταγραφή και επεξεργασία στοιχείων και προτάσεων για τη σύνδεση με φυσικό αέριο των σχολικών συγκροτημάτων, των βρεφονηπιακών σταθμών καθώς και όσων δημοτικών κτιρίων ή υποδομών δεν είναι συνδεδεμένα ακόμα. Επιπλέον η παράταξη της αντιπολίτευσης είχε επισημάνει την ανάγκη ομαδοποίησης σχετικών αιτήσεων σύνδεσης δημοτών, με σκοπό την διευκόλυνση και επιτάχυνση της αξιολόγησης και της επέκτασης του δικτύου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση «Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η δημοτική αρχή, έστω και με καθυστέρηση 14 μηνών, υιοθέτησε την πρόταση μας για το φυσικό αέριο», ενώ, παράλληλα, κρούει τον κώδωνα για τυχόν καθυστερήσεις στις διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ