Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διαδικτυακή Εκδήλωση Για Την Κατάσταση Στο Κέντρο Υγείας Από Την «Μαχόμενη Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαδικτυακή Εκδήλωση Για Την Κατάσταση Στο Κέντρο Υγείας Από Την «Μαχόμενη Ηλιούπολη»

Μια διαδικτυακή εκδήλωση συζήτησης και ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη».

Η εκδήλωση με τίτλο «Τι σηματοδοτούν οι αλλαγές στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12/2/2021 και ώρα 7:00.

Ομιλητές θα είναι ο Αντώνης Καραβας, παθολόγος διευθυντής ΕΣΥ, στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης, του ιατρείου Covid-19, η Τοσονιδου Δέσποινα, μέλος ΕΓ ΟΕΝΓΕ και ΔΣ ΕΙΝΑΠ, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας και ο Μανιάτης Πέτρος, δημοτικός σύμβουλος με την ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη.

Η Μαχόμενη Ηλιούπολη στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Με μια προκλητική απόφαση κυβέρνηση και Υπουργείο Υγείας κατήργησαν ουσιαστικά το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης (πρώην ΙΚΑ) μετατρέποντάς το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμών. Όλα τα ραντεβού ακυρώθηκαν, νέα δεν κλείνονται και οι κάτοικοι της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών είναι υποχρεωμένοι ή να τρέχουν σε άλλους δήμους (εν μέσω πανδημίας!) ή να καταφύγουν στην ιδιωτική υγεία (νέα κυβερνητική πριμοδότηση), πληρώνοντας ακριβά σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας». 

Το link της εκδήλωσης θα δημοσιευθεί εδώ, την Παρασκευή 12/2/2021.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ