Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ανακατατάξεις Σε Θέσεις Ευθύνης Στα Νομικά Πρόσωπα Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακατατάξεις Σε Θέσεις Ευθύνης Στα Νομικά Πρόσωπα Του Δήμου Ηλιούπολης

Σε εκ νέου ανακάτεμα της «τράπουλας» σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο φαίνεται πως προχωρά ο Δήμαρχος για τρίτη φορά από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τα εισηγητικά έγγραφα του επικείμενου δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης 11/2 έχουν ήδη υποβάλλει παραίτηση από τις θέσεις τους ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ντέτσινας, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Ζαχείλας και ο τέως πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Βιδάλης, ο οποίος πλέον είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Οι παραιτήσεις αυτές φέρνουν αλλαγές στο τιμόνι των νομικών προσώπων, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 12/2.

Ενδεχόμενο Αναβάθμισης Για Τον Κωνσταντίνο Ντέτσικα

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά φαίνεται πως αποδίδει καρπούς για τον κ. Ντέτσικα, ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο στο τιμόνι της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής φημολογείται πως θα αναλάβει τα ηνία του ΚΑΦΑΔΗΛ. Ο κ. Ντέτσικας αφήνει «προίκα» στην δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή σημαντικό έργο και ο Δήμαρχος φαίνεται πως θέλησε να επιβραβεύσει τις προσπάθειες του, δίνοντας του περισσότερες αρμοδιότητες.

Από Αντιδήμαρχος, Αντιπρόεδρος

«Από τα ψηλά στα χαμηλά», είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ για την «καθαίρεση» της κυρίας Ιωάννας Σκλαβενίτη από τη θέση της αντιδημάρχου. Ωστόσο φαίνεται πως το σενάριο είναι ακόμα πιο «δυσμενές» για την ίδια: Η κ. Σκλαβενίτη, μετά την απομάκρυνση της από την αντιδημαρχία, όχι απλά δεν θα αναλάβει κάποιο νομικό πρόσωπο του Δήμου, όπως θα αναμενόταν, αλλά αντίθετα φαίνεται πως προορίζεται για αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Ζαχείλα.

Kαραμπόλες Στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Mετά την παραίτηση του κ. Ντέτσικα υπάρχουν διάφορα ονόματα που διεκδικούν τη θέση του πρόεδρου, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο είτε για τον κ. Ζαχείλα είτε για εκπαιδευτικό η οποια στο παρελθόν ήταν υποψήφια τόσο με τον Βασιλη Βαλασόπουλο όσο και με τον Γιώργο Χατζηδάκη.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω σενάρια μεταφέρονται με επιφύλαξη, καθώς μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ